Profil billede

 

 

Krokodillevogter på  udsnit af grædende krokodillefigur, udført i glaseret stentøj. 

Figuren er en af de otte på udstillingen MELLEM RUM

Teksten til denne figur er et vers fra middelalderen, der lyder således:

Krokodillen ynksomst græder

Den allersnarest folk  opæder

 

Kalender

Fra den 6. januar 2018 til 15. april 2018 udstiller jeg  som medlem af kunstnergruppen FAKTOR 13 på Kunstcentret Silkeborg Bad.

Udstillingen hedder MELLEM RUM og i 11 kuber  giver hvert medlem sit bud på begrebet MELLEM RUM. Som gæst foretager man en labyrintisk vandring gennem udstillingen og bevæger sig i første omgang gennem tomme rum, der er belyste,  så der dannes variable former af lys og skygge.

Min kube byder gæsten på en tur “Helt ude i Skoven”, som er titlen på mit værk. Otte figurer, udført i glaseret stentøj, visualiserer otte forskellige talemåder, der skaber tragikomiske  og dilemmafyldte rum i skoven af ord.

Til figurerne hører en akvarel med tekst, der refererer til den pågældende  talemåde

 

2-DSC_0029

 

Kun akrobater sidder længe mellem to stole

 

1-DSC_0004

Nogle har folk til at sluge kameler

Andre må gøre det selv.

 

Den 24. marts 2018 kl. 14-17 er der fernisering på Kirsten Kjærs Museum med kunstnergruppen  FAKTOR13, som jeg er medlem af. Vi fylder museet op med individuelle værker og derudover har vi hver især fremstillet et selvportræt i fuld højde i form af et hængende objekt. Jeg udstiller akvareller, fortrinsvis fra Lofoten samt keramisk unika, udført i stentøj og højbrændt lertøj.

udstillingen varer til 27. maj 2018

 

1-DSC_0019                     1-DSC_0014               05-DSC_0038-001